Tapahtumat


>TuSun LounaSulka-leiri 27.10.2007
Kuvia Leiristä löytyy Galleriasta.

Leirin ”fiilistelyjä”..

Leirin ahkerat valmentajat olivat paikalla Aunelan palloiluhallissa jo ennen aamun sarastusta eli klo 7.30. Innokkaimmat naperot olivatkin oven takana jo klo 8.30. Valmentajat hallissa saattoivat kuulla innokkaiden lounasulan toivojen äänet hallin ulkopuolelta: ”oon kuullut et täällä on huippu valmentajat” tai ”mä haluun jo päästä pelaamaan sulkista”.

Varsinainen leiri alkoi kuitenkin vasta klo 9.30, ja varsin moni selviytyi paikalle (melkein) ajallaan. Toisin sanoen leiriläisiä oli 11 ja valmentajia oli neljä. Ensimmäisenä harjoituksena oli tiedossa lämmittely ja pieni lihaskuntoharjoitus, jonka Petri sai kunniakseen vetää. Pelaajien naamasta saattoi nähdä ettei lihaskuntoharjoitus ollut niin leppoisa päivän aloitus, kuin monet olisivat toivoneet. Tämä oli vasta alkua, sillä seuraavaksi oli tiedossa kaikkien rakastamaa viivajuoksua, ja sitä tehtiin tietysti monta kertaa ja aina täysillä. Tästä harjoituksesta leiriläisten vihat sai yllensä Toni, mutta kaikki tekivät harjoituksen mukisematta.

Tämän jälkeen tehtiin jako neljään ryhmään ja mentiin kentille valmentajan kanssa. Jokaisella valmentajalla oli oma teema, jota he vetivät kentällään yksi ryhmä kerrallaan. Harjoitukset onnistuivat kentillä mallikkaasti, ja monissa pelaajissa oli nähtävissä kehitystä leirin edetessä. Harjoitusten lomassa oli tietysti myös reilusti taukoja, jolloin pelaajat pystyivät ottamaan kengät vähäksi aikaa pois sekä syömään ja juomaan. Jenna ja Pauliina olivat hoitaneet murkinapuolen hyvin ja ruokaa oli riittävästi. Kuitenkaan kaikista tauoista huolimatta ilman ongelmia ei selvitty: muutamilla pelaajilla tuli hiertymiä ja vesikelloja jalkoihin sekä polvissa että nilkoissa alkoi tuntua pahalta. Kaikesta huolimatta leirin harjoituksista selvittiin hyvin ja lopuksi vuorossa oli perinteinen leiriturnaus.

Leiriturnaus oli kaikin puolin tasaväkinen, eikä kukaan pelaajista noussut selkeästi muiden yläpuolelle. Loppujen lopuksi leiriturnauksesta karsiutui kolme voittajaa, joista kukin sai asiaankuuluvasti mahtavan palkinnon (suklaalevyn).

Tämän jälkeen pelaajat alkoivat pikku hiljaa siirtymään pukuhuoneisiin ja kotiin lepäämään. Jäi ainoastaan tyhjä halli ja muisto onnistuneesta leiristä.

Vastaa